Méja Tikar rotan (ø 20 cm)

Table Mat wicker (ø 20 cm)
Table Mat wicker (ø 20 cm)

Méja Tikar rotan (ø 20 cm)

harga biasa $203.99
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Balanja diitung dina Checkout.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Panjelasan Produk

A mat tabel stylish bakal jadi pilihan pangalusna keur anjeun lamun hayang tetep jati anjeun sarta imah geulis, sarta tangtu mun anjeun hayang ngarasakeun hidangan hébat. Alas méja ieu didamel tina wicker, masihan tampilan anu alami sareng elegan. Kalayan diaméter Ø 20 cm anjeun tiasa nempatkeun kana méja makan pikeun ngajagaan sareng ngagampangkeun pikeun ngabersihan.
Upami anjeun resep ngurus unggal detil di bumi anjeun sareng gaduh produk pangénggalna anu bakal ngagampangkeun kahirupan anjeun, mésér Méja Tikar rotan (ø 20 cm) dina harga anu pangsaéna.

  • Bahan: wicker
  • Kira-kira. diaméterna: Ø 20 cm

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti parabot
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Kursi Cushion
$70.00
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gél ngalereskeun Kulit
$60.00
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Konéng
$482.99
Korsi kaulinan tetep OUT XS PRO-BOLA Biru
$1,018.79
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$60.95
nembe ditempo