Backrest Integrated Kursi Cushion

Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko

Backrest Integrated Kursi Cushion

warna
ukuran
harga biasa $70.00
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Balanja diitung dina Checkout.

Harita customer

Dumasar pedaran 29
97%
(28)
3%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
W
Waylon Goyette

Anjog dina 3 minggu, resep pisan kanyamanan sareng persis sapertos katerangan.

M
Morris Halvorson

Très moelleux très beau fauteuil de belle qualité. Par contre ce qui est bête c quand vous le posez sur le sol et bien il se replie sur lui même. Sinon sur une chaise cela est suer agréable et bien installé. Livraison assez rapide.

G
Gregg Beer

Pisan lemes sareng plush, Sigana hébat.

T
Thaddeus Macejkovic

Sedentary Backrest Integrated Kursi Cushion Kursi Cushion

M
Milford Gerlach

Sedentary Backrest Integrated Kursi Cushion Kursi Cushion

Panjelasan Produk

Nalika anjeun sesah di tempat damel atanapi sakola, éta saé tiasa bersantai, tapi hal anu terakhir anu anjeun pikahoyong nyaéta netep dina korsi anu henteu masihan dukungan anu anjeun peryogikeun. Bantal lumbar unik ieu dirancang pikeun ngabantosan nyeri sareng teu ngarareunah dina tonggong anjeun. Dijieun tina bahan kualitas luhur, bantal ieu nyaman sareng ngadukung, ku kituna anjeun tiasa bersantai sababaraha jam dina hiji waktos, tanpa nyeri atanapi kaku. Naon waé anu anjeun bawa, bantal ieu bakal mastikeun anjeun nyéépkeunana kalayan kanyamanan.

Upami sandaran korsi atanapi korsi mobil henteu masihan anjeun dukungan lumbar anu leres, anjeun sigana bakal teu ngarareunah, slouching, slumping atanapi bahkan nyeri tonggong. Ieu kusabab tonggong anjeun henteu ngagaduhan dukungan anu diperyogikeun.

mangpaat:

  • Bersantai pikeun lila ngaleupaskeun setrés
  • Rebound gancang, perawatan pribadi
  • Paké ka mana-mana

 

spésifikasi:
Bahan: subur

Pakét Kandungan:
1x bantal korsi

 

Paménta tinggi: punten ngarepkeun 1-3 minggu kanggo barang dugi (janten aman). Ngawatesan 10 per jalma.

JAMINAN TOKO

30 poé duit-balik lamun anjeun teu senang atawa anjeun boga pikiran kadua  

Pangiriman gratis dina waktos 30 dinten

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti parabot
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Kursi Cushion
$70.00
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gél ngalereskeun Kulit
$60.00
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Konéng
$482.96
Korsi kaulinan tetep OUT XS PRO-BOLA Biru
$1,018.73
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$60.95
nembe ditempo