Rak rotan Handmade méja buleud bar leutik méja perjalanan portabel pisah méja makan trend kapribadian retro

Handmade rattan rack round table small bar portable travel table detachable dining table trend retro personality
Handmade rattan rack round table small bar portable travel table detachable dining table trend retro personality
Handmade rattan rack round table small bar portable travel table detachable dining table trend retro personality
Handmade rattan rack round table small bar portable travel table detachable dining table trend retro personality
Handmade rattan rack round table small bar portable travel table detachable dining table trend retro personality
Handmade rattan rack round table small bar portable travel table detachable dining table trend retro personality
Handmade rattan rack round table small bar portable travel table detachable dining table trend retro personality

Rak rotan Handmade méja buleud bar leutik méja perjalanan portabel pisah méja makan trend kapribadian retro

warna
kapasitas
ukuran
harga biasa $420.99
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Balanja diitung dina Checkout.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Panjelasan Produk

Méja anu sampurna pikeun sagala kasempetan, rak rotan serbaguna ieu tiasa dianggo salaku méja buleud, pasagi, atanapi sagi opat pikeun tuang, ngahibur, sareng santai. Sapotong menawan tur serbaguna nu bisa gampang dipindahkeun tur dibawa sareng anjeun nalika anjeun ngarambat. Pamakéan bahan rotan alami dina desain anu elegan sareng bergaya ieu nawiskeun sentuhan kasual sareng pikaresepeun. Buatan tangan tina rotan alami, potongan awét ieu nawiskeun rasa alami sareng daya tahan anu luar biasa. Lapisan kayu warna bodas nambihan sentuhan kelas kana perabot anu pikaresepeun ieu. Pamakéan bahan rotan alami dina desain anu elegan sareng bergaya ieu nawiskeun sentuhan kasual sareng pikaresepeun.

Panjelasan Produk
Pakét & Pangiriman
Sesuaikeun spésifikasi bungkusan sareng diménsi nurutkeun sarat palanggan
Propil Company
 
Fangchenggang Tengteng Trading Company nyaéta hiji pausahaan anu kalibet dina produksi jeung ngolah produk karajinan pikeun dagang jeung jualan. Pausahaan ieu lokasina di port seaside geulis, ngawengku wewengkon 6000 méter pasagi, kalawan 2 wangunan produksi jeung ngolah, sarta parusahaan boga 68 karyawan permanén. Aya leuwih ti 2,000 patani koperasi jeung produksi taunan 1.6 juta karajinan.
 
 

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti parabot
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Kursi Cushion
$70.00
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gél ngalereskeun Kulit
$60.00
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Konéng
$482.99
Korsi kaulinan tetep OUT XS PRO-BOLA Biru
$1,018.79
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$60.95
nembe ditempo