Gél ngalereskeun Kulit

Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko

Gél ngalereskeun Kulit

warna
harga biasa $60.00
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Balanja diitung dina Checkout.

Harita customer

Dumasar pedaran 129
81%
(105)
19%
(24)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Pearlie Gusikowski

Produk minuhan naon anu diusulkeun. Tapi éta dibungkus parah sareng tina 6 unit, 4 rusak nalika mindahkeun, bocor produkna. Kaduhung!

E
Elza Fay

Alus pisan kuring sumping gancang pisan sanaos pandémik .. Sapertos dina pengumuman. Hatur nuhun pisan Cina.

B
Brody Gaylord

alus.

K
Kenny Klein

Gél ngalereskeun Kulit

M
Magali Rath

Nampi produk dinten ayeuna via pos kadaptar. Produk katingalina sami sareng dina gambar. Acan dicobian sareng ningali hasilna, mugia tiasa dianggo... janten tiasa mesen deui upami tiasa dianggo. Bakal ngamutahirkeun sakali kuring make eta. Nyandak sakedik waktos kanggo pangiriman, tapi ahirna dikirimkeun via pos anu kadaptar sareng éta ngajantenkeun kuring bagja.

Panjelasan Produk

Kalayan Gel Perbaikan Kulit, perbaikan perabot kulit ieu ayeuna langkung gampang tibatan kantos. Anjeun tiasa ngalereskeun goresan leutik, noda atanapi karusakan ku produk perbaikan sadaya-tujuan ieu. Ieu sadia dina rupa-rupa kelir pikeun nyocogkeun kelir parabot Anjeun. Gél perbaikan kulit serbaguna ieu tiasa dianggo dina sadaya jinis kulit. Éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun ngagem sapopoé sareng cimata tina jati kulit atanapi asesoris anjeun.

 

                         Gampang jeung ngalereskeun universal

 

Kalayan Gel Perbaikan Kulit kami, anjeun tiasa langsung mulangkeun tampilan perabotan anjeun, korsi mobil atanapi barang kulit anu sanés.

Ngan nerapkeun gél saeutik kana anduk jeung ngajalankeun wewengkon ruksak jeung lalajo magic kajadian

 

 

                            Cocog sareng sadaya warna anjeun

 

Gél kami nyaluyukeun raket kana warna kulit anjeun, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan noda, goresan…

 

 

Hasil saharita

 

Rumus gél gancang garing, henteu kaluar sareng henteu ngantunkeun résidu caket.

Poho perbaikan mahal, nalika anjeun tiasa ngalereskeun sagala imperfections sorangan

 

 

 

 

Naha Ngadopsi gél kami.

 

  • Bawa kulit anjeun hirup deui

  • Aplikasi gampang, warna anu cocog pisan

  • Ngajaga perabotan mahal anjeun langkung lami,

  • Sampurna pikeun kulit sareng vinyl,

  • Hasil profésional dina unbeatable  harga

  • Ngalereskeun cimata, chip sarta imperfections séjén

  • 73% konsumén mesen 2 atawa leuwih pikeun hasil pangalusna.

  • Teu sadia di toko 

 

 

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti parabot
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Kursi Cushion
$70.00
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gél ngalereskeun Kulit
$60.00
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Konéng
$482.96
Korsi kaulinan tetep OUT XS PRO-BOLA Biru
$1,018.73
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$60.95
nembe ditempo