Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)

Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko

Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)

harga biasa $60.95
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Balanja diitung dina Checkout.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Panjelasan Produk

Stand jas anu fungsional sareng pikaresepeun ieu ngamangpaatkeun rohangan anu saé dina kamar tidur atanapi ruang tamu. Éta ngagabungkeun kauntungan tina rak jas sareng gantungan jas, nyayogikeun anjeun cara anu efektif pikeun nampilkeun koleksi jas anjeun. Desain kontemporer ngajadikeun stand ieu tambahan idéal pikeun sagala kamar atawa pacilingan. Ieu ciri opat badag, roda buleud nu matak ngamudahkeun pikeun mindahkeun sabudeureun kamar. The jas logam nangtung bakal lepas pikeun taun datang berkat konstruksi awét na. Dijieun tina logam, jas nangtung bakal tetep bébas karat sareng katingali saé salami mangtaun-taun. Mantel jas ieu bakal janten bagian anu penting pikeun rumah tangga anjeun. Jas nangtung modéren bakal katingali saé di bumi naon waé berkat penampilan anu bergaya. Desain modéren bakal masihan rohangan anjeun sentuhan orisinalitas.

Upami anjeun hoyong pikeun nambahkeun touch of originalitas ka imah anjeun, anjeun bakal ngalakukeun kitu jeung Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm).

 

  • bahan:
    • logam
    • plastik
  • Kira-kira. diménsi: 43 x 155 x 80 cm
  • Warna: Hideung
  • Roda: Roda x 4

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti parabot
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Kursi Cushion
$70.00
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gél ngalereskeun Kulit
$60.00
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Konéng
$482.96
Korsi kaulinan tetep OUT XS PRO-BOLA Biru
$1,018.73
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$60.95
nembe ditempo