ranjang kayu solid Éropa modern Pantun Ukiran 1.8 m ranjang parabot kamar pangkeng Perancis set 1 ranjang + 2 nightstands + lomari + dresser HC8835

modern european solid wood bed Fashion Carved 1.8 m bed french bedroom furniture set 1bed+2 nightstands+wardr+dresser HC8835

ranjang kayu solid Éropa modern Pantun Ukiran 1.8 m ranjang parabot kamar pangkeng Perancis set 1 ranjang + 2 nightstands + lomari + dresser HC8835

warna
ukuran
Size2
harga biasa $6,860.99
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Balanja diitung dina Checkout.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

 

ukuran

Ukuran raja

Ukuran ratu

ganda

 hiji

Volume (CBM)/

PCS

1.1-1.3

1.0-1.25

0.95-1.0

 0.9-.95

Bahan panutup 

pilihan

a. Kulit asli pinuh

cocok kulit b.Genuine kalawan PVC

c. PU pinuh

d.PU/PVC

Warna panutup

a.Sarua jeung poto (bodas, coklat, beige, hideung, kulawu, biru jsb)

b. Numutkeun customer's pamundut

struktur

1.Pigura kai padet tur garing & MDF

2. High density busa lemes 

pak-pakan

1. Lapisan jero nyaéta busa pe

Lapisan 2.Middle nyaéta kantong plastik Gelembung

3.Out lapisan karton Hard (sudut bakal ditangtayungan husus)

MOQ

buah 1

Syarat pamayaran

T / T

L / C dina tetempoan

persatuan urang Barat

 

garansi

1 taun ngalawan defects manufaktur

Waktos pangiriman

 

20ft wadahna (20-25PCS)

Dina 12 poé

40HQ wadahna (50-55 PCS)

Dina 20 poé

urutan sampel (5-10pcs)

Dina 8 dinten

 

perhatian
Biaya pengiriman barang anu ditingalikeun dina halaman éta sanés biaya anu pasti, éta pikeun rujukan. Jati boga volume badag nu urang biasana ngirim aranjeunna ku sea.Please ngahubungan kami pikeun ongkos pengiriman barang pasti.

 

Set pangkeng ieu kalebet 1 ranjang + 2 nightstands + 1 wordrobe + 1 dresser.

mmexport1557194677874.jpg 

 

Émbaran Perusahaan TT furniture

 

Kami gaduh pabrik sorangan di Foshan kalayan daérah pendudukan sakitar 8,000sqm sareng sakitar 150 padamel. Kami produsén langsung, sangkan bisa nyadiakeun produk dina harga nu lumrah jeung kualitas luhur. urang tiasa mastikeun kapasitas suplai.

We  oge gawé bareng raket jeung pabrik jati luhur pikeun nyadiakeun rupa-rupa pilihan merk-ngaran jati kualitas anjeun moal manggihan mana sejenna. Sababaraha produsén jati luhur sareng désainer anu parantos ngawangun jati anu anjeun tiasa diandelkeun salami langkung ti saabad, sareng anu sanésna ngawakilan barang anu paling énggal dina barang-barang anu didamel saé pikeun bumi.

Pikeun patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

hatur nuhun

 

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti Ranjang + Mandi
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Mandi Asesoris organizer
ti $59.98
Digital Printing Four-Piece Light Luxury Bed Sheet Duvet Cover - HomelyDeko
Digital Printing Four-Piece Light Luxury Bed Sheet Duvet Cover - HomelyDeko
Digital Printing Opat-Piece Lampu méwah ranjang lambar Duvet Cover
$473.78
Three-Dimensional Flower French Retro Daisy Pillow - HomelyDeko
Three-Dimensional Flower French Retro Daisy Pillow - HomelyDeko
Kembang Tilu Diménsi Bantal Perancis Retro Daisy
ti $84.97
Quick-drying towel beach swimming towel - HomelyDeko
Quick-drying towel beach swimming towel - HomelyDeko
Gancang-drying anduk pantai anduk ngojay
$123.75
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tambaga Kuna bangkong menyan karajinan
$60.00
nembe ditempo