Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan

Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko

Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan

harga biasa $60.00
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Balanja diitung dina Checkout.

Panjelasan Produk

Loofahs téh biodegradable, vegan, cruelty-gratis, alam jeung mesin-bisa diumbah. Upami anjeun teu acan nganggo loofah sateuacan nyiapkeun diri anjeun pikeun pangalaman énggal, kulit anjeun bakal hatur nuhun. Loofahs mangrupikeun hiji-hijina exfoliant alami anu henteu sintétis atanapi kimiawi. Ngabogaan loofah di pancuran teh cara pangalusna pikeun mastikeun Anjeun cleansing bener, miceun kabeh sél kulit paéh pikeun mantuan ngajaga kulit Anjeun sehat sarta glowing. loofah Ieu ukuran sampurna pikeun pancuran, cukup leutik pikeun nyandak sareng anjeun dina lebet nu.
Kabéh serat loofah alam dipaké salaku exfoliant éféktif sél kulit paéh pikeun mantuan ngajaga kulit Anjeun sehat sarta glowing. Baraya ti bonténg, luffa cylindrica mangrupikeun sayuran, sanés bolu laut sapertos anu dipikirkeun ku seueur jalma! Loofahs téh biodegradable, vegan, cruelty-gratis, alam jeung mesin-bisa diumbah. Upami anjeun teu acan nganggo loofah sateuacan nyiapkeun diri anjeun pikeun pangalaman énggal, kulit anjeun bakal hatur nuhun. Loofahs nyadiakeun hampang sakuliah exfoliation jeung urut kulit anjeun mandi. Éta saé dianggo pikeun kulit garing sareng bintik kasar! Sanggeus unggal pamakéan, bilas jeung ngagantung nepi ka garing. Loofahs ngajadikeun hiji tambahan alus teuing pikeun sagala mandi jeung awak karanjang kado. Unggal loofah ukuran kira-kira 4"L x 2"W ukuranana rada béda. Tong hilap nyandak bar karesep anjeun tina Yellow Shadow pikeun dianggo sareng loofah énggal anjeun Naha anjeun licik? Loofahs ngadamel bahan anu saé pikeun sagala jinis proyék karajinan TIP SABUN: Simpen sabun di tempat garing anu tiis. Sabun buatan tangan bakal tahan lami upami tetep garing antara panggunaan. Anggo piring sabun anu ngamungkinkeun sabun ka solokan sareng garing sateuacan dianggo salajengna. Kami nawiskeun piring sabun sareng tabungan sabun di dieu: Néangan anu sanés ti toko kami? PERLU INFORMASI LEUWIH? DeShawn Marie Toko Imah: ngeunaan: ulasan: Warta toko: Kabijakan: PRODUK KAMI: Sabun: Sampo / Cukur: Bom Mandi: Sabun piaraan: HAYANG LEBIH TI BAR? Sabun 6 bungkus: Set Bar Pinuh: Set Sampel: Anjeun tiasa mendakan koleksi Asesoris Mandi IEUH Asesoris Mandi: BUTUH HADIAH? Naha bakal aya kasempetan khusus? Hadiah: Kartu Hadiah/Tag: Ni'mat: Naha anjeun terang yén anjeun tiasa ngintunkeun sabun buatan tangan gourmet kami ka panto anjeun unggal bulan? Langganan Sabun Bulanan: BARANG JUALAN! Barang Dijual: TOKO LOAF SABUN KAMI: Studio Bayangan Konéng parantos usaha langkung ti 21 taun. Diadegkeun dina 1996 kami mangrupikeun perusahaan sabun buatan tangan anu nawiskeun langkung ti 50 sabun buatan tangan vegan anu béda, hadiah, bom mandi, nikmat sareng seueur deui. Kami nawiskeun prosés tiis, gliserin, prosés panas sareng bar sabun metode combo. Bar sabun kami didamel tina bahan baku anu paling saé, minyak penting sareng seungit anu sumberna tina seueur perusahaan suplai sabun di dieu di AS sareng di sakumna dunya. Urang milarian anu luhur sareng anu rendah ngan ukur anu BEST tina anu BEST! Hatur nuhun, kami resep naon anu urang laksanakeun sareng ngahargaan dukungan anjeun! Pamilik/Panyipta DeShawn Marie SELALU VEGAN ◘ BEBAS KEJAMAN ◘ BEBAS PHTHALATE ◘ Sabun buatan tangan, bom mandi, kado, nikmat kawinan, nikmat pancuran

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti Ranjang + Mandi
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Mandi Asesoris organizer
ti $59.98
Digital Printing Four-Piece Light Luxury Bed Sheet Duvet Cover - HomelyDeko
Digital Printing Four-Piece Light Luxury Bed Sheet Duvet Cover - HomelyDeko
Digital Printing Opat-Piece Lampu méwah ranjang lambar Duvet Cover
$473.78
Three-Dimensional Flower French Retro Daisy Pillow - HomelyDeko
Three-Dimensional Flower French Retro Daisy Pillow - HomelyDeko
Kembang Tilu Diménsi Bantal Perancis Retro Daisy
ti $84.97
Quick-drying towel beach swimming towel - HomelyDeko
Quick-drying towel beach swimming towel - HomelyDeko
Gancang-drying anduk pantai anduk ngojay
$123.75
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tambaga Kuna bangkong menyan karajinan
$60.00
nembe ditempo