Kualitas Luhur Lemes sareng Nyaman Duvet Set Cover sareng Nondisposable pikeun Kamar Pangkeng

High Quality Soft and Comfortable Duvet Set Cover with Nondisposable for Bedroom - HomelyDeko
High Quality Soft and Comfortable Duvet Set Cover with Nondisposable for Bedroom - HomelyDeko
High Quality Soft and Comfortable Duvet Set Cover with Nondisposable for Bedroom - HomelyDeko
High Quality Soft and Comfortable Duvet Set Cover with Nondisposable for Bedroom - HomelyDeko
High Quality Soft and Comfortable Duvet Set Cover with Nondisposable for Bedroom - HomelyDeko
High Quality Soft and Comfortable Duvet Set Cover with Nondisposable for Bedroom - HomelyDeko
High Quality Soft and Comfortable Duvet Set Cover with Nondisposable for Bedroom - HomelyDeko
High Quality Soft and Comfortable Duvet Set Cover with Nondisposable for Bedroom - HomelyDeko

Kualitas Luhur Lemes sareng Nyaman Duvet Set Cover sareng Nondisposable pikeun Kamar Pangkeng

ukuran
warna
harga biasa $234.76 harga diobral $134.76 Simpen $100
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Balanja diitung dina Checkout.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Panjelasan Produk

Set panutup duvet ieu didamel tina bahan poliéster kualitas luhur pikeun mastikeun daya tahan sareng kanyamanan anu tahan lama. Panutup duvet dijieunna tina poliéster, nu non-toksik, lemes sareng nyaman. Éta dilakukeun dina warna anu lembut sareng pikaresepeun. Panutup duvet pisan cocog pikeun pangkeng, hotél, jsb Ieu nyadiakeun parabot keur sare pangalusna di dunya.

  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina
  • brand Ngaran: ceuk sai desain
  • material: Poliéster
  • hal nu husus: Anti-statis, Anti Debu Mite, Non-toksik, Nondisposable, Anti wrinkle, Kuat jeung awét, résistansi abrasion, résistansi radiasi, lemes sareng nyaman, Nyaman
  • Technics:3D
  • gaya: Modern, morden
  • sertipikasi: OEKO-TEX STANDAR 100, CCCI, EACC
  • kuantitas: 3 PCS
  • eusi: Poliéster
  • corak:Kartun
  • make: Imah, Pangkéng
  • is_customized: Leres
  • Kapadetan Lawon:133*60
  • Bilangan lawon: 60
  • Kalayan Warna (Kelas): 3-4
  • Count Thread: 200TC, 110-200gsm
  • lebaran: Poé Indung, Poé Bapa, Taun Anyar Cina, Natal, Syukuran, Taun Anyar
  • usum: Sadaya-Usum
  • Ruang Rohangan: Kamar Pangkeng, Kamar Asrama, Ruang Tamu, Kamar Perawatan Orok
  • beurat: 1-1.5 Kg
  • MOQ: 1set
  • lawon: 100% Poliéster Microfiber Lawon
  • warna: Multi Warna
  • rarancang: kapribadian
  • ngetik: 3 PCS parabot keur sare set
  • ukuran:Kembar'Full'Ratu'King'SUPER KING
  • Ngajual Unit: Barang tunggal
  • Ukuran pakét ukuranUKURAN : 29 X 27 X 6.5 cm
  • Beurat kotor: 1.350 kg
  • paket Tipe: Hiji lembar dina hiji kantong PE
  • Conto Gambar
 
 
produk Pedaran
MOQ
1set
Count Thread
110-200gsm
lawon
100% Poliéster Microfiber Lawon
warna
Multi Warna
rarancang
kapribadian
hal nu husus
Sreg
make
pangkeng
ngetik
3 PCS parabot keur sare susunan
ukuran
Kembar Full Ratu Raja cama 90 cama105 cama135 cama150
gaya
rajapati
Rincian Gambar
Nagara sadia
Pasar AS/CA
ITEM
DUA
FULL
ratu
raja
LEMBAR FLAT
66 * 96 "
80 * 96 "
90 * 102 "
106 * 102 "
PUTIH TETEP
39*75''+15''
54*75''+15''
60*80+15''
78*80''+15''
SARUNG BANTAL
20*30+2''
20*30+2''
20*30+2''
20*40''+2''
PANUTUP DUVET
68 * 86 "
83 * 86 "
90 * 92 "
106 * 92 "
Pasar AU
ITEM
Hiji
ganda
ratu
raja
SEPRÉ
180 * 260CM
240 * 260CM
245 * 260CM
255 * 260CM
PUTIH TETEP
92 * 187 + 40CM
137 * 187 + 40CM
153 * 203 + 40CM
180 * 203 + 40CM
SARUNG BANTAL
48 * 73 + 16CM
48 * 73 + 16CM
48 * 73 + 16CM
48 * 73 + 16CM
Pasar EU/UK
ITEM
Hiji
ganda
ratu
raja
SEPRÉ
178 * 260CM
228 * 260CM
275 * 275CM
275 * 300CM
PUTIH TETEP
90 * 190 + 38CM
135 * 190 + 38CM
150 * 200 + 38CM
180 * 200 + 38CM
SARUNG BANTAL
48 * 76CM
48 * 76CM
48 * 76CM
48 * 76CM
PANUTUP DUVET
135 * 200CM
200 * 200CM
225 * 220CM
260 * 220CM
UKURAN UK:
UKURAN BED
PUTIH TETEP
LEMBAR FLAT
PANUTUP DUVET
SARUNG BANTAL
Hiji
90 * 190 * 35CM
180 * 260CM
135 * 200CM
51 * 76CM
ganda
135 * 190 * 35CM
220 * 260CM
200 * 200CM
51 * 76CM
raja
150 * 200 * 35CM
265 * 275CM
225 * 220CM
51 * 76CM
SUPER RAJA
183 * 200 * 35CM
280 * 280CM
260 * 220CM
51 * 90CM
UKURAN EU:
UKURAN BED
PUTIH TETEP
LEMBAR FLAT
PANUTUP DUVET
SARUNG BANTAL
Hiji
90 * 190 * 35CM
180 * 260CM
150 * 200CM
51 * 76CM
ganda
140 * 190 * 35CM
220 * 260CM
200 * 200CM
51 * 76CM
raja
160 * 200 * 35CM
265 * 275CM
240 * 220CM
51 * 76CM
SUPER RAJA
200 * 200 * 35CM
280 * 280CM
260 * 220CM
51 * 102CM
UKURAN AS:
UKURAN BED
PUTIH TETEP
LEMBAR FLAT
PANUTUP DUVET
SARUNG BANTAL
 
DUA
39 '' * 76 '' * 14 ''
66 '' * 96 ''
68 '' * 90 ''
20 '' * 30 ''
 
99 * 193 * 35CM
168 * 244CM
173 * 229CM
51 * 76CM
 
FULL
54 '' * 76 '' * 14 ''
81 '' * 96 ''
76 '' * 90 ''
20 '' * 30 ''
 
137 * 193 * 35CM
206 * 244CM
193 * 229CM
51 * 76CM
 
 

Judulna mana dieu.

Semi-Otomatis PET Botol Niupan Mesin Botol Nyieun Mesin Botol Molding MachinePET Botol Nyieun Mesin cocog pikeun ngahasilkeun PET wadah plastik jeung botol dina sagala bentuk.

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti Ranjang + Mandi
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Mandi Asesoris organizer
ti $59.98
Digital Printing Four-Piece Light Luxury Bed Sheet Duvet Cover - HomelyDeko
Digital Printing Four-Piece Light Luxury Bed Sheet Duvet Cover - HomelyDeko
Digital Printing Opat-Piece Lampu méwah ranjang lambar Duvet Cover
$473.78
Three-Dimensional Flower French Retro Daisy Pillow - HomelyDeko
Three-Dimensional Flower French Retro Daisy Pillow - HomelyDeko
Kembang Tilu Diménsi Bantal Perancis Retro Daisy
ti $84.97
Quick-drying towel beach swimming towel - HomelyDeko
Quick-drying towel beach swimming towel - HomelyDeko
Gancang-drying anduk pantai anduk ngojay
$123.75
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tambaga Kuna bangkong menyan karajinan
$60.00
nembe ditempo