Burlington Modern Industrial Kembar-Tier 24-Inci Tembok Rak

Burlington Modern Industrial Twin-Tier 24-Inch Wall Shelf
Burlington Modern Industrial Twin-Tier 24-Inch Wall Shelf
Burlington Modern Industrial Twin-Tier 24-Inch Wall Shelf

Burlington Modern Industrial Kembar-Tier 24-Inci Tembok Rak

warna
harga biasa $317.00
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Pajak kaasup. Balanja diitung dina Checkout.

Panjelasan Produk

Rak témbok anu kuat ieu mangrupikeun cara anu gaya pikeun nyimpen sareng nampilkeun barang-barang karesep anjeun. Éta sapotong anu kuat, elegan, sareng awét anu bakal gampang janten tambahan anu berharga pikeun bumi anjeun. Rak témbok ieu nawiskeun cara kontemporer sareng gaya pikeun nyimpen barang karesep anjeun. Pasang rak Burlington anu hampang di mana waé di bumi pikeun ngamangpaatkeun rohangan témbok dina gaya. Kai Paulownia mangrupikeun bahan anu awét sareng kuat. Éta mangrupikeun kai anu saé anu sumberna ti Vietnam. Ieu mangrupakeun kai sustainable anu sacara alami tahan ka serangga jeung buruk. The Burlington Twin-Tier Wall Shelf mangrupikeun cara anu elegan pikeun nampilkeun barang-barang karesep anjeun.
Ngamangpaatkeun Burlington Twin-Tier Wall Shelf ku masihan potongan karesep anjeun kana showcase anu pantes. Pasang Rak Burlington anu hampang dimana waé di bumi pikeun ngamangpaatkeun rohangan témbok dina gaya. Naha rak parabot masak antik tercinta atawa malah kamar mandi kabutuhan poko Burlington rak nawarkeun stylish tur sturdy rasa industri modern tanpa bulk. Dijieun tina kai Paulownia padet ultra lampu sareng dipiguraan ku pipa aluminium kelas pesawat, rak Burlington diwangun pikeun tahan sareng dua liang témbok anu tiasa dicabut, anu minimal tanpa ngorbankeun gaya. Pilih tina tilu skéma warna pikeun cocog sareng rohangan anjeun ayeuna sareng Pipa Perabotan bakal melak tujuh tangkal pikeun ngahargaan anjeun!
Perawatan Fine Finishing pikeun Perabot Kayu sareng Logam. Finishing tahan ka bahaya sapopoé minor; kumaha oge sababaraha precautions diperlukeun pikeun ngajaga kaéndahan jati kai anjeun:-Lebu ku lawon bersih lemes rada moistened kalawan cai sarta garing sagemblengna kalawan lawon bersih sejen salawasna rubbing jeung gandum.-Hindarkeun kontak jeung roko piring panas sarta pangleyur kasar kayaning ngagosok kuku alkohol jeung Uap.-Paké hampang handapeun asesoris jeung nalika nulis atawa dahar.-Cabut spills na smudges geuwat.-Ulah ninggalkeun bahan plastik pliable dina beungeut kai; aranjeunna tiasa ngaruksak finish.-Ulah nempatkeun parabot deukeut outlet panas jandéla atawa dina sinar panonpoé langsung.
Pikeun unggal Burlington Shelf dibeuli Furniture Pipeline bakal melak tujuh tangkal atas nama anjeun di wewengkon kayaning Madagascar Indonesia Mozambik Haiti jeung Nepal.
Kai mangrupakeun produk alam- na kawas kitu bakal nembongkeun ciri alam jeung varian anu unik pikeun tiap motong kai. Karakteristik ieu (sapertos knots) mangrupikeun bagian integral tina pesona sareng kaéndahan kayu padet nyata - henteu aya dua potongan anu sami! Ieu nambihan karakter unggal sapotong sareng henteu kedah disalahartikeun salaku cacad. Pikeun masihan tampilan sareng raos produk kami, kami masihan perabotan kami anu parantos didamel deui sareng sepuh.
Ukuran : 27 H x 24 W x 10 D
Umur:
Pipa pigura:
Rak kayu:
Daur Ulang:
Stlyle: Industri Modern
Majelis Reuired: No
Perkiraan Waktu Majelis: N/A
Garansi Produk: garansi kawates 1 taun
Tipe Koléksi: Jaman Anyar
Jumlah Rak:2
Rak Beurat Kamampuh:5
Dipasang dina témbok: Dipasang dina témbok

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti Ranjang + Mandi
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Mandi Asesoris organizer
ti $179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tambaga Kuna bangkong menyan karajinan
$180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self napel marmer Vinyl Wallpaper Roll
$180.95
obral
Ames Industrial Srimanganti rak hiasan
ti $87.50 harga biasa $167.99 Simpen $80.49
nembe ditempo