Ames Industrial Srimanganti rak hiasan

Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf

Ames Industrial Srimanganti rak hiasan

warna
harga biasa $167.99 harga diobral $87.50 Simpen $80.49
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Pajak kaasup. Balanja diitung dina Checkout.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Panjelasan Produk

The Ames decorative wall mounted single pipe shelf is designed with small spaces in mind or those looking to maximize their living and office space. This decorative shelf is perfect for displaying your favorite photos plants and more! It can also be used in your kitchen for some extra wall storage and decor or in your bathroom to add some farmhouse ambiance! The flanges conveniently contain two display screws and two real wood mi shelves. This decorative shelf is made of durable corrugated steel pipe and comes in a range of colors and designs to match your home decor. This shelf can be installed in just a few minutes with a single screw and can be easily removed when not needed.
The Ames decorative wall mounted single pipe shelf is designed with small spaces in mind or those looking to maximize their living and office space. This decorative shelf is perfect for displaying your favorite photos scented candles incense plants and more! It can be used in your kitchen for some extra wall storage and decor or in your bathroom to add some farmhouse ambiance! The flanges conveniently contain two display screws and two real to minimize mounting time. The difference is two total holes in the wall verses four. If extra stability is needed the display screws can be removed and then screwed fully into the wall. Crafted from recyclable aircraft aluminum pipes and sustainable reclaimed/aged finished solid Paulownia (lightest to strongest ratio wood species in the world) wood. Select from three finish options and allow this purposeful piece to fit your space. With a low VOC finish recyclable metals sustainable wood and 100% recyclable packaging your home and planet are sure to beam a healthy smile in approval!
Perawatan Fine Finishing pikeun Perabot Kayu sareng Logam. Finishing tahan ka bahaya sapopoé minor; kumaha oge sababaraha precautions diperlukeun pikeun ngajaga kaéndahan jati kai anjeun:-Lebu ku lawon bersih lemes rada moistened kalawan cai sarta garing sagemblengna kalawan lawon bersih sejen salawasna rubbing jeung gandum.-Hindarkeun kontak jeung roko piring panas sarta pangleyur kasar kayaning ngagosok kuku alkohol jeung Uap.-Paké hampang handapeun asesoris jeung nalika nulis atawa dahar.-Cabut spills na smudges geuwat.-Ulah ninggalkeun bahan plastik pliable dina beungeut kai; aranjeunna tiasa ngaruksak finish.-Ulah nempatkeun parabot deukeut outlet panas jandéla atawa dina sinar panonpoé langsung.
Pikeun unggal rak pipa hiasan Ames anjeun mésér Furniture Pipeline janji bakal melak tujuh tangkal atas nama anjeun di daérah sapertos Madagaskar Haiti sareng Nepal.
Kai mangrupakeun produk alam- na kawas kitu bakal nembongkeun ciri alam jeung varian anu unik pikeun tiap motong kai. Karakteristik ieu (sapertos knots) mangrupikeun bagian integral tina pesona sareng kaéndahan kayu padet nyata - henteu aya dua potongan anu sami! Ieu nambihan karakter unggal sapotong sareng henteu kedah disalahartikeun salaku cacad. Pikeun masihan tampilan sareng raos produk kami, kami masihan perabotan kami anu parantos didamel deui sareng sepuh. Selesai ieu tiasa rupa-rupa tékstur sareng warna tina warna anu disayogikeun dina swatch anu aya di luhur.
Ukuran: 7 "H x 8" W x 8 "D
Umur:
Pipa pigura: Pesawat kelas Aluminium
Rak kayu:
Daur Ulang:
Stlyle: Industrial Srimanganti
Majelis Reuired: Leres
Perkiraan Waktu Majelis: Nepi ka 15 menit
Garansi Produk: 1 taun garansi kawates teu kaasup kai
Tipe Koléksi: Jaman Anyar
Jumlah Rak:1
Rak Beurat Kamampuh: 10 LB
Tembok dipasang: No

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti Ranjang + Mandi
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Mandi Asesoris organizer
ti $179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tambaga Kuna bangkong menyan karajinan
$180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self napel marmer Vinyl Wallpaper Roll
$180.95
obral
Ames Industrial Srimanganti rak hiasan
ti $87.50 harga biasa $167.99 Simpen $80.49
nembe ditempo