Ames 3-Piece Industrial Chic hiasan rak

Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf

Ames 3-Piece Industrial Chic hiasan rak

warna
harga biasa $186.50
/
  • Pengiriman dunya gratis
  • Balik deui gratis
  • Karbon nétral
  • Pangmayaran aman
  • Stok, siap dikirimkeun
  • Inventarisasi di jalan
Pajak kaasup. Balanja diitung dina Checkout.

Panjelasan Produk

rak pipe hiasan jeung témbok Petite dipasang ieu dirancang husus pikeun spasi leutik nu kudu nahan sababaraha decor. Susunan tilu rak pipa 8 inci kami gaduh dimensi sadayana anu sampurna pikeun dianggo dina ngapit karya seni eunteung kamar mandi di luhur sofa atanapi pikeun nampilkeun kutipan anu bermakna dina témbok dapur anjeun. Sampurna pikeun nampilkeun lilin menyan pepelakan hiasan poto kulawarga sareng seueur deui! The flanges ngandung dua screws tampilan na dua screws ningkatna kai nyata pikeun gampang assembly.
Ieu serbaguna tur Petite témbok hiasan dipasang rak pipe nu dirancang husus pikeun spasi interior leutik. Bungkusan tilu rak pipa anu dipasang dina témbok 8 inci gaduh ukuran anu sampurna pikeun dianggo dina ngapit karya seni eunteung kamar mandi di luhur sofa atanapi pikeun nampilkeun kutipan anu bermakna dina témbok dapur anjeun. Showcase lilin menyan anjeun tutuwuhan poto kulawarga decor tur leuwih! Flanges ngandung dua screws tampilan sareng dua nyata pikeun ngaleutikan waktos ningkatna. Bédana nyaéta genep liang total dina témbok ayat dua belas. Lamun stabilitas tambahan diperlukeun screws tampilan bisa dihapus lajeng ngaco pinuh kana témbok. Dijieun tina pipa alumunium pesawat anu tiasa didaur ulang sareng kayu Paulownia padet anu direklamasi deui / umurna (paling ringan dugi ka spésiés kai pangkuatna di dunya). Pilih tina tilu pilihan bérés sareng ngantepkeun potongan-potongan anu ditujukeun pikeun cocog sareng rohangan anjeun. Masing-masing rak hiasan hampang sareng gampang dipasang dina témbok nambihan pesona bumi pertanian industri pikeun kamar mana waé. Kalayan finish VOC low logam recyclable kayu sustainable jeung 100% recyclable bungkusan imah jeung planét anjeun pasti beam seuri cageur dina persetujuan!
Perawatan Fine Finishing pikeun Perabot Kayu sareng Logam. Finishing tahan ka bahaya sapopoé minor; kumaha oge sababaraha precautions diperlukeun pikeun ngajaga kaéndahan jati kai anjeun:-Lebu ku lawon bersih lemes rada moistened kalawan cai sarta garing sagemblengna kalawan lawon bersih sejen salawasna rubbing jeung gandum.-Hindarkeun kontak jeung roko piring panas sarta pangleyur kasar kayaning ngagosok kuku alkohol jeung Uap.-Paké hampang handapeun asesoris jeung nalika nulis atawa dahar.-Cabut spills na smudges geuwat.-Ulah ninggalkeun bahan plastik pliable dina beungeut kai; aranjeunna tiasa ngaruksak finish.-Ulah nempatkeun parabot deukeut outlet panas jandéla atawa dina sinar panonpoé langsung.
Pikeun unggal rak pipa hiasan Ames anjeun mésér Furniture Pipeline janji bakal melak tujuh tangkal atas nama anjeun di daérah sapertos Madagaskar Haiti sareng Nepal.
Kai mangrupakeun produk alam- na kawas kitu bakal nembongkeun ciri alam jeung varian anu unik pikeun tiap motong kai. Karakteristik ieu (sapertos knots) mangrupikeun bagian integral tina pesona sareng kaéndahan kayu padet nyata - henteu aya dua potongan anu sami! Ieu nambihan karakter unggal sapotong sareng henteu kedah disalahartikeun salaku cacad. Pikeun masihan tampilan sareng raos produk kami, kami masihan perabotan kami anu parantos didamel deui sareng sepuh. Selesai ieu tiasa rupa-rupa tékstur sareng warna tina warna anu disayogikeun dina swatch anu aya di luhur.
Ukuran: 7 "H x 8" W x 8 "D
Umur:
Pipa pigura: Pesawat kelas Aluminium
Rak kayu:
Daur Ulang:
Stlyle: Industrial Vintage
Majelis Reuired: Minimal
Perkiraan Waktu Majelis: Nepi ka 30 menit
Garansi Produk: 1 taun garansi kawates teu kaasup kai
Tipe Koléksi: Jaman Anyar
Jumlah Rak:3
Rak Beurat Kamampuh: 10 LB
Tembok dipasang: No

Sadaya pesenan diolah sareng dikirim ka mana waé antara 1 -3 dinten kerja nalika anjeun nempatkeun pesenan nganggo DHL, UPS atanapi FEDEX atanapi pengiriman gancang sanés gumantung kana lokasi sareng jasa anu paling gancang. Waktos pengiriman standar tanpa anjeun milih pilihan, nalika mayar, pengiriman gancang kanggo sadaya nagara 7-20 dinten kerja. Prosés pengiriman barang tiasa sakedik langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal kusabab jaman wabah COVID19. Mangga antosan. Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kendali kami sapertos liburan, telat pos sareng adat, tapi kami ngajamin pangiriman produk anjeun



situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

langkung ti Ranjang + Mandi
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Mandi Asesoris organizer
ti $179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tambaga Kuna bangkong menyan karajinan
$180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Mantel Stand sareng Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self napel marmer Vinyl Wallpaper Roll
$180.95
obral
Ames Industrial Srimanganti rak hiasan
ti $87.50 harga biasa $167.99 Simpen $80.49
nembe ditempo