kawijakan ngabalikeun duit

Kami gaduh kawijakan mulang 30 dinten, anu hartosna anjeun tos 30 dinten saatos nampi barang anjeun pikeun kéngingkeun uih deui.

Pikeun layak dipulangkeun, barang anjeun kedah dina kaayaan anu sami anu anjeun tampi, teu nganggo baju atanapi henteu dianggo, nganggo tag, sareng dina bungkus aslina. Anjeun ogé kedah nampi resi atanapi buktina mésér.

Pikeun ngamimitian mulang, anjeun tiasa ngahubungi kami di remarkablecenter@remarkablecenter.com Upami anjeun uih deui katampi, kami bakal ngirim anjeun labél pengiriman barang, ogé petunjuk kumaha sareng dimana ngirim pakét anjeun. Barang anu dikirimkeun deui ka kami tanpa naroskeun heula uih deui moal ditampi.

Anjeun salawasna bisa ngahubungan kami pikeun sagala patarosan balik di remarkablecenter@remarkablecenter.com


Karuksakan sareng masalah
Punten parios pesenan anjeun kana resep sareng ngahubungi kami langsung upami barang cacad, rusak atanapi upami anjeun nampi item anu salah, ku kituna urang tiasa ngevaluasi masalah sareng leres.


Kacuali / barang anu henteu tiasa uih deui
Sababaraha jinis item henteu tiasa dipulangkeun, sapertos barang-barang anu tiasa binasa (sapertos tuangeun, kembang, atanapi pepelakan), produk khusus (sapertos pesenan khusus atanapi barang pribadi), sareng barang perawatan pribadi (sapertos produk kageulisan). Kami ogé henteu nampi uih deui kanggo bahan anu ngabahayakeun, cair anu kabakar, atanapi gas. Mangga tepang upami anjeun aya patarosan atanapi masalah perkawis item khusus anjeun.

Hanjakalna, urang moal tiasa nampi pulangan kana barang jual atanapi kartu kado.


séntral
Cara panggancangna pikeun mastikeun anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong nyaéta uihkeun barang anu anjeun gaduh, sareng sakali uihna katampi, jual misah pikeun item énggal.


Refunds
Kami bakal ngabéjaan yén sakali kami nampi sareng mariksa pamulangan anjeun, sareng ngantepkeun anjeun terang upami ngabalikeun duit disatujuan atanapi henteu. Upami disatujuan, anjeun bakal otomatis dibayar deui metodeu pembayaran aslina. Punten émut waktosna tiasa nyandak waktos ka bank atanapi perusahaan kartu kiridit pikeun ngolah sareng pasang pangiriman deui.