Kabijakan privasi

Website ieu dipiboga sareng dioperasikeun ku pawfectbarn, lokasina PO BOX 934848 MARGATE FLORIDA 33093

Kabijakan privasi ieu netepkeun inpormasi naon anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun, kumaha kami nganggo, ngajaga sareng nyingkab inpormasi anjeun, sareng pilihan anu anjeun gaduh ngeunaan inpormasi anjeun. Iwal dituduhkeun disebutkeun, kawijakan ieu lumaku ngan pikeun informasi pribadi dikumpulkeun ngaliwatan situs Wéb, microsites, atawa situs mobile pawfectbarn dimana kawijakan ieu dipintonkeun atawa numbu ku urang ("urang" atawa "Situs" ieu).

pawfectbarn abides ku sagala na sagala aturan jeung peraturan diatur ku FDA guna mastikeun yén produk diatur anu aman tur éféktif. Upami jalma-jalma henteu yakin kana réaksi naon waé, mangga konsultasi sareng dokter anjeun ngeunaan patarosan atanapi masalah sateuacan nyandak produk pawfectbarn.

Inpo naon urang kumpulkeun?

Inpormasi anu dikumpulkeun langsung ti anjeun:

 Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi anu anjeun bikeun ka kami, kalebet nami anjeun, alamat pengiriman barang sareng tagihan, nomer telepon, nomer telepon sélulér, alamat email, login sareng kecap akses, sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng pameseran anjeun, sapertos inpormasi kartu kiridit atanapi debit anjeun, sareng sajarah beuli.

 Inpormasi dikumpulkeun sacara otomatis:

 Nalika anjeun nganjang ka Loka éta, kami tiasa otomatis ngumpulkeun inpormasi anu aya hubunganana sareng kumaha anjeun dugi ka Loka éta, sapertos jinis browser sareng versi, idéntifikasi panyadia jasa, alamat IP, situs ti mana anjeun sumping, sareng situs anu anjeun napigasi saatosna. ninggalkeun Loka ieu. Inpo ieu sakitu legana anonim, sabab teu ngandung ngaran anjeun, alamat, nomer telepon, alamat surélék atanapi inpo sejenna nu langsung nangtukeun anjeun. Nanging, kami tiasa ngahubungkeun inpormasi ieu sareng inpormasi pribadi anjeun upami anjeun nyayogikeunana.

Iraha urang ngumpulkeun inpormasi anjeun?

Kami ngumpulkeun inpormasi ti anjeun nalika anjeun nganjang ka Loka kami, nempatkeun pesenan, ngalanggan buletin atanapi lebetkeun inpormasi dina Loka kami. 

Kumaha ieu kami nganggo informasi Anjeun?

Urang bisa make inpo urang kumpulkeun ti anjeun lamun anjeun ngadaptar, sangkan meuli hiji, sign up for newsletter urang, ngabales komunikasi survey atanapi marketing, internetan ramatloka, atanapi migunakeun loka tangtu sejen pitur dina cara di handap ieu:

-Pikeun gancang ngolah transaksi anjeun.

- Pikeun ngidinan kami pikeun layanan hadé anjeun dina ngarespon kana requests layanan palanggan Anjeun.

- Pikeun pribados pangalaman anjeun sarta ngidinan kami pikeun nganteurkeun jenis eusi na produk kurban nu Anjeun paling dipikaresep.

- Pikeun ningkatkeun halaman wéb kami supados langkung saé ngalayanan anjeun.

- Pikeun ngidinan kami pikeun layanan hadé anjeun dina ngarespon kana requests layanan palanggan Anjeun.

- Pikeun gancang ngolah transaksi anjeun.

- Pikeun ngirim email périodik ngeunaan pesenan anjeun atanapi produk sareng jasa sanés. 

Saha anu kami bagikeun inpormasi anjeun?

Kami tiasa nyayogikeun inpormasi anjeun ka pihak katilu anu nyayogikeun jasa ka kami atanapi atas nama kami, sapertos:

Panyadia Ladenan Pihak Katilu:

Kami nganggo vendor pihak katilu pikeun ngabantosan bagian tina bisnis urang kusabab kaahlian, sumber, atanapi skala na. Urang bisa make pihak katilu pikeun mantuan kami nyadiakeun rojongan kana operasi internal tina Loka éta (ie, hosting jeung ngarancang Loka urang, ngirim kaluar apdet email ngeunaan Loka, atawa miceun informasi repetitive tina daptar pamaké urang). Aranjeunna ngabantosan urang ngalakukeun hal-hal sapertos ngawas kagiatan situs sareng nyayogikeun analisa pamakean halaman wéb, sareng nyayogikeun jasa konsultasi. Panyadia ladénan ieu tiasa gaduh aksés kana inpormasi pribadi pikeun nyayogikeun jasa dukungan ieu sapertos nganalisa data situs, tapi nalika ieu kajantenan, kami ngalaksanakeun panyalindungan kontrak sareng téknis anu wajar pikeun ngawatesan panggunaan inpormasi éta pikeun ngabantosan kami nyayogikeun jasa éta.

Penegak Hukum:

Urang tiasa nyingkab inpormasi khusus ngeunaan pangunjung Loka urang upami urang gaduh kapercayaan anu saé yén éta diperyogikeun atanapi diidinan dina hukum pikeun ngajagi para nasabah, masarakat, atanapi bisnis urang.

Dijual, akuisisi, atanapi ngahiji:

Upami urang ngajual atanapi nransper sadayana atanapi sabagéan tina aset bisnis urang, kalebet merek atanapi garis bisnis, atanapi nampi badan usaha sanés atanapi kalibet dina reorganisasi perusahaan atanapi parobihan kontrol anu sanés, inpormasi konsumen tiasa dibagikeun sareng tiasa janten salah sahiji aset bisnis anu ditransfer salaku bagian tina urus.

Henteu aya dina kawijakan ieu anu ngabatesan kamampuan urang pikeun ngabagi inpormasi agrégat atanapi anonim anu henteu langsung ngaidentipikasi anjeun.

Kumaha carana abdi mundur idin abdi?

Lamun sanggeus anjeun milih-di, anjeun robah pikiran anjeun, anjeun bisa mundur idin anjeun pikeun kami ngahubungan anjeun, pikeun ngumpulkeun terus, pamakéan atawa panyingkepan inpormasi anjeun, iraha wae, ku ngahubungan kami di remarkablecenter@remarkablecenter.com atanapi mailing kami. di: PO BOX 934848 MARGATE FLORIDA 33093

Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?

Inpormasi pribadi anjeun:

Toko e-commerce kami diayakeun di Shopify Inc. Inpormasi pribadi anjeun dikandung dina jaringan anu aman sareng ngan tiasa diaksés ku sajumlah jalma anu ngagaduhan hak aksés khusus kana sistem sapertos kitu, sareng diwajibkeun ngajaga inpormasi éta rahasia. Sanaos henteu aya padika pangiriman dina Internét atanapi panyimpen éléktronik anu 100% aman, kami nuturkeun syarat Standar Kaamanan Data Industri Kartu Pembayaran (PCI-DSS) sareng nerapkeun standar industri anu ditarima sacara umum.

Inpormasi kartu pamayaran anjeun:

Upami anjeun milih gerbang pamayaran langsung pikeun ngarengsekeun pameseran anjeun, Shopify nyimpen data kartu kiridit anjeun. Éta énkripsi saluyu sareng Standar Kaamanan Data PCI. Data transaksi pameseran anjeun disimpen ngan ukur salami diperyogikeun pikeun ngarengsekeun transaksi pameseran anjeun. Saatos éta réngsé, inpormasi transaksi pameseran anjeun dihapus.

Kabéh gateways pembayaran langsung taat kana standar diatur ku PCI-DSS sakumaha diurus ku PCI Standards Kaamanan Council, nu mangrupa usaha gabungan tina merek kawas Visa, MasterCard, Amérika Express jeung manggihan.

Pikeun langkung seueur wawasan, anjeun ogé tiasa maca Sarat Layanan Shopify atanapi Pernyataan Privasi.

Jasa Pihak-katilu sareng Situs Eksternal

Panyadia ladénan pihak katilu anu tangtu, sapertos gateway pamayaran sareng prosesor transaksi pamayaran sanés, gaduh kabijakan privasi sorangan ngeunaan inpormasi anu kami diperyogikeun pikeun aranjeunna pikeun transaksi anu aya hubunganana sareng anjeun. Pikeun panyadia ieu, kami nyarankeun yén anjeun maca kawijakan privasina ku kituna anjeun tiasa ngartos cara kumaha inpormasi pribadi anjeun bakal diatur ku panyadia ieu.

Sakali anjeun ninggalkeun situs wéb toko kami atanapi dialihkeun ka situs wéb atanapi aplikasi pihak katilu, anjeun henteu deui diatur ku Kabijakan Privasi ieu atanapi Sarat Layanan halaman wéb kami. Nalika anjeun ngaklik tautan dina toko kami, aranjeunna tiasa ngajauhan anjeun tina situs kami. Kami henteu tanggung jawab kana prakték privasi situs-situs sanés sareng ajak anjeun ogé maca pernyataan privasina.

Naha Urang Anggo Cookies?

Sumuhun. Kami nganggo cookies pikeun: ngajaga setélan sareng karesep; aktipkeun, ngajaga, sareng ngontrol pangalaman balanja sareng karanjang balanja anjeun; ngajaga rékaman; ngaktipkeun jeung ningkatkeun iklan online; ngaidentipikasi pamaké anyar jeung balik; ngajaga situs urang aman; sarta ngukur jeung nganalisis data ti loka sarta pamaké, kayaning naon bagian tina pamaké loka berinteraksi sareng atanapi sabaraha lila pamaké cicing dina kaca nu tangtu.

Anjeun tiasa ngawates cookies anu anjeun tampi, atanapi anjeun tiasa milih pikeun henteu nampi cookies naon waé, nganggo parangkat lunak sanés atanapi setélan browser wéb anjeun. Upami anjeun nganonaktipkeun sabagian atanapi sadaya cookies, situs-situs tiasa henteu tiasa fungsina sacara lengkep, leres, atanapi pikeun nyugemakeun anjeun.

Situs kami ngalebetkeun cookies tina sumber ieu:

Google

Facebook

Bing

Inpormasi ogé tiasa dikumpulkeun ku pihak katilu sareng sumber anu sayogi komersil, kalebet panyadia média sosial, agrégator data, sareng pangkalan data umum.

Punten dicatet yén setélan browser internét anjeun tiasa ngamungkinkeun anjeun otomatis ngirimkeun sinyal "Ulah Lacak" ka situs wéb sareng jasa online anu anjeun kunjungi. Hanjakal, teu aya konsensus diantara pamilon industri ngeunaan naon hartina "Ulah Lacak" dina konteks ieu. Sapertos seueur situs wéb sareng jasa online, Zesty Paws ayeuna henteu ngabales sinyal "henteu ngalacak", sareng henteu otorisasi ngumpulkeun inpormasi pribadi ku pihak katilu iwal sakumaha anu disayogikeun dina kawijakan ieu. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal téhnologi "Ulah Lacak", mangga buka http://www.allaboutdnt.com.

Situs ieu henteu otorisasi ngumpulkeun inpormasi pribadi ku pihak katilu iwal sakumaha anu disayogikeun dina Kabijakan ieu.

CALIFORNIA pamaké

Undang-undang Privasi Konsumen California ("CCPA") nyayogikeun hak tambahan pikeun warga California anu didaptarkeun di handap, tunduk kana sababaraha pengecualian. Bagian ieu lumaku ngan pikeun warga California nu CCPA lumaku ("California nyicingan" atawa "Anjeun") sarta henteu dilarapkeun ka sagala Émbaran Pribadi, sakumaha didefinisikeun dina CCPA ("PI"), nu iwal ti CCPA. Sadaya kecap anu nganggo huruf kapital dina bagian ieu ngan gaduh definisi anu dipasihkeun ka aranjeunna dina CCPA kecuali dicatet.

Warga California ngagaduhan hak pikeun:

Nyuhunkeun panyingkepan ngeunaan pangumpulan data sareng prakték penjualan anu aya hubunganana sareng anjeun, kalebet kategori PI anu kami kumpulkeun, sumber PI éta, panggunaan PI éta sareng, upami diungkabkeun atanapi dijual ka pihak katilu, kategori PI diungkabkeun atanapi dijual ka pihak katilu sareng kategori pihak katilu anu PI sapertos diungkabkeun atanapi dijual; Nyuhunkeun salinan PI khusus anu dikumpulkeun ngeunaan anjeun salami 12 bulan sateuacan pamundut anjeun dilakukeun dina paragraf sateuacana; Naha PI sapertos kitu dihapus (kalayan pangecualian);Nyuhunkeun PI anjeun henteu Dijual ka pihak katilu, upami tiasa (Hak Pilih Kaluar); sareng Henteu didiskriminasikeun sabab anjeun ngalaksanakeun hak-hak ieu.

Hak-hak ieu salajengna ditangtayungan kieu:

Hak milih kaluar. Kami henteu Ngajual PI. Upami kami kalibet dina kagiatan anu ditangtukeun janten Penjualan PI anjeun, anjeun gaduh hak pikeun ngarahkeun kami pikeun henteu Ngajual PI anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeunana ku ngirim email ka kami di remarkablecenter@remarkablecenter.com

Hak Nyuhunkeun sareng Hak Nyaho. Anjeun gaduh hak terang sareng naon PI anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun salami 12 sasih katukang, sareng hak nyuhunkeun PI éta, kalebet:

Kategori PI anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun;Kategori sumber ti mana PI dikumpulkeun;Tujuan Usaha atanapi Tujuan Komersial pikeun Koleksi PI anjeun;Kategori pihak katilu anu kami bagikeun PI anjeun; sareng PI khusus anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun.

Anjeun tiasa ngalaksanakeun Hak Menta henteu langkung ti dua kali sataun.

Urang husus ngumpulkeun di handap boh ti anjeun langsung atawa ngaliwatan pamakéan software atawa database pihak katilu: ngaran anjeun; alamat surélék, nomer telepon, alamat IP, alat jeung informasi teknis patali jeung identifiers; sarta dina kasus beuli a, alamat anjeun sarta informasi pamayaran.

Di handap ieu nunjukkeun kategori PI anu kami kumpulkeun, sumber PI, sareng tujuan Ngumpulkeun PI.

  1. Identifiers (sapertos inpormasi kontak, KTP pamaréntah, cookies, jsb.)

A, B, C.

  1. Inpormasi anu ditangtayungan tina pelanggaran kaamanan (sapertos nami sareng akun kauangan anjeun, lisénsi supir, nomer jaminan sosial, nami pangguna sareng kecap akses, inpormasi kaséhatan/médis)

[TEU KUMPULKEUN]

  1. Inpormasi klasifikasi anu ditangtayungan (sapertos ras, gender, etnis, jsb.)

[TEU KUMPULKEUN]

  1. Inpormasi komérsial

[TEU KUMPULKEUN]

  1. Internét / kagiatan éléktronik

B, C

  1. Geolokasi

[TEU KUMPULKEUN]

  1. Data audio/video

[TEU KUMPULKEUN]

  1. Inpormasi anu aya hubunganana sareng profésional atanapi padamelan

[TEU KUMPULKEUN]

  1. Inpormasi pendidikan

[TEU KUMPULKEUN]

  1. Biometrics

[TEU KUMPULKEUN]

  1. Inferensi ti tadi

A, B, C.

Konci pikeun Sumber:

sumber:

  1. Individu ngirimkeun inpormasi
  2. pihak katilu ti saha bisnis narima informasi
  3. Niténan kagiatan sareng ngarékam inpormasi (nyaéta, ngalangkungan cookies)

Kami ngumpulkeun Inpormasi Pribadi pikeun hiji atanapi langkung tina tujuan komérsial sareng bisnis ieu:

Nyayogikeun anjeun produk sareng jasa kami; Audit anu aya hubunganana sareng interaksi ayeuna sareng konsumen sareng transaksi sakaligus, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, ngitung tayangan iklan ka sémah unik, pariksa posisi sareng kualitas tayangan iklan, sareng pamariksaan patuh kana hukum sareng anu sanésna. standar; Ngadeteksi insiden kaamanan, ngajagaan tina kagiatan jahat, nu nipu, curang, atawa ilegal, sarta prosecuting jalma nu tanggung jawab kagiatan éta; Nedunan jasa atas nama bisnis, kaasup ngajaga atawa ngalayanan rekening, nyadiakeun layanan palanggan, ngolah atawa minuhan pesenan jeung transaksi. , marios inpormasi palanggan, ngolah pamayaran, nyayogikeun pembiayaan, nyayogikeun jasa pariwara atanapi pamasaran, nyayogikeun jasa analitik, atanapi nyayogikeun jasa anu sami atas nama bisnis; Debugging pikeun ngaidentipikasi sareng ngalereskeun kasalahan anu ngaruksak fungsionalitas anu ditujukeun; Jangka pondok, panggunaan sementara, disadiakeun informasi pribadi teu di sclosed ka pihak katilu sejen tur teu dipaké pikeun ngawangun propil ngeunaan konsumen atawa lamun heunteu ngarobah pangalaman hiji konsumen individu di luar interaksi ayeuna, kaasup, tapi teu diwatesan ku, kustomisasi kontekstual tina Iklan ditémbongkeun salaku bagian tina interaksi sarua; panalungtikan pikeun ngembangkeun téhnologis jeung démo; jeung Kagiatan pikeun mariksa atawa ngajaga kualitas atawa kasalametan hiji layanan atawa alat anu dipiboga, dijieun, dijieun pikeun, atawa dikawasa ku pausahaan, sarta pikeun ngaronjatkeun, ningkatkeun, atawa ningkatkeun jasa atawa alat nu dipiboga, dijieun, dijieun. keur, atawa dikawasa ku bisnis.

Ku ngalanggan béwara téks pawfectbarn, anjeun satuju nampi pesen téks pamasaran otomatis ti kami ngeunaan produk sareng jasa kami dina nomer telepon anu anjeun nyayogikeun nalika anjeun ngalanggan, sareng yén pesen éta tiasa dikirim ku sistem telepon telepon otomatis atanapi téknologi anu sanés. Frékuénsi pesen ngulang deui. Idin sanes syarat pameseran. Tarif pesen sareng data tiasa dianggo. Bales STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE or QUIT to opt-out and HELP for customer support. Anjeun tiasa nampi pesen téks tambahan anu mastikeun kaputusan anjeun milih kaluar. Anjeun ngartos sareng satuju yén nyobian milih kaluar ku cara naon waé lian ti ngirim téks paréntah milih kaluar di luhur sanés mangrupikeun cara anu wajar pikeun milih kaluar.

Upami kami ngumpulkeun PI tambahan pikeun tujuan anu sanés, kami bakal ngabéjaan yén tujuan éta nalika kami ngumpulkeun PI pikeun tujuan éta.

Lamun urang nyingkab PI pikeun tujuan bisnis, urang asupkeun kontrak anu ngajelaskeun tujuan jeung merlukeun panarima pikeun duanana ngajaga pi éta rahasia na teu make eta keur kaperluan naon iwal nedunan kontrak. Kami bagikeun PI sareng kategori pihak katilu di handap ieu: prosesor pamayaran sareng padagang kiriman, konsultan bisnis, sareng panyadia ladenan anu sanés. Kami henteu ngajual PI.

Hak Hapus. Anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun kami ngahapus PI anu kami kumpulkeun ti anjeun (sareng ngarahkeun panyadia ladenan kami pikeun ngalakukeun hal anu sami). Nanging, aya sababaraha pengecualian anu kalebet, tapi henteu dugi ka, nalika PI dipikabutuh pikeun urang atanapi pihak Katilu pikeun ngalakukeun hal-hal ieu:

Lengkepkeun transaksi anjeun; Nyadiakeun anjeun barang atanapi jasa; Laksanakeun kontrak antara kami sareng anjeun; Jaga kaamanan anjeun sareng gugat anu tanggung jawab pikeun ngalanggar éta; Perbaiki sistem kami upami aya bug; Jaga hak ucapan bébas anjeun atanapi pangguna sanés. ; Sasuai jeung Undang-Undang Privasi Komunikasi Elektronik California; Kalibet dina panalungtikan ilmiah, sajarah, atawa statistik publik atawa peer-reviewed pikeun kapentingan umum nu taat kana sagala hukum etika jeung privasi lumaku séjén; Sasuai jeung kawajiban hukum; atawa Jieun pamakéan internal tur halal sejenna tina informasi nu cocog jeung konteks nu anjeun nyadiakeun eta.

Hak lianna. Anjeun tiasa nyuhunkeun inpormasi anu tangtu ngeunaan panyingkepan PI kami ka pihak katilu pikeun tujuan pamasaran langsung sorangan salami taun kalénder sateuacana. Paménta ieu gratis sareng tiasa dilakukeun sakali sataun. Anjeun oge boga hak pikeun teu didiskriminasikeun pikeun ngalaksanakeun salah sahiji hak anu didaptarkeun di luhur.

Upami anjeun Warga California, Bagian Kodeu Sipil California 1798.83 ngamungkinkeun anjeun nyuhunkeun inpormasi ngeunaan panyingkepan PI anjeun ka pihak katilu pikeun tujuan pamasaran langsung pihak katilu. Pikeun ngadamel pamundut sapertos kitu, punten kirimkeun email ka remarkablecenter@remarkablecenter.com. Nurutkeun California Code Sipil Bagéan 1798.83(c)(2), kami teu babagi PI anjeun kalawan pamakéan pamasaran langsung pihak katilu 'tanpa idin anjeun.

Ngalaksanakeun Hak Privasi California Anjeun. Pikeun nyuhunkeun aksés ka atanapi ngahapus PI anjeun, atanapi ngalaksanakeun hak data anu sanés dina hukum California, mangga ngahubungi kami nganggo salah sahiji metodeu ieu:

Email: Anjeun tiasa ngirim email ka kami di remarkablecenter@remarkablecenter.com pikeun ngalaksanakeun hak California anjeun. Punten lebetkeun nami lengkep anjeun, alamat email, sareng inpormasi pangidentipikasi anu sanés supados kami tiasa pariksa idéntitas anjeun, sareng naha anjeun nyerat, ku kituna kami tiasa ngolah pamundut anjeun kalayan leres. Kami ngan ukur tiasa ngadamel pamundut anjeun upami anjeun nyayogikeun inpormasi anu dipénta anu diperyogikeun pikeun pariksa idéntitas anjeun.

Sateuacan urang nyandak tindakan naon waé kana pamundut naon waé anu ngalaksanakeun hak CCPA, urang kedah leres-leres pariksa idéntitas anjeun. Lamun urang nyobian, tapi teu bisa ngalakukeun kitu, urang moal obligated ka anjeun dina CCPA. Kami bakal ngahubungi anjeun ku cara komunikasi anu anjeun angkat ka kami, sareng ngabéjaan yén kami henteu tiasa pariksa idéntitas anjeun.

Sakur interaksi saterusna sareng Loka saatos pamundut pikeun ngahapus, atanapi ngahapus, PI bakal meryogikeun pamundut énggal pikeun tindakan dina data anjeun.

Waktu Tanggapan sareng Format. Kami tujuanana pikeun ngabales pamundut konsumen pikeun aksés atanapi ngahapus dina 45 dinten saatos nampi pamundut éta. Upami kami peryogi langkung waktos, kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan alesan sareng période perpanjangan sacara tulisan.

Umur Idin jeung Barudak Online Protection Privasi Act

Ku ngagunakeun situs ieu, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahenteuna umur mayoritas di yurisdiksi Anjeun. Lamun datang ka kumpulan informasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13 taun, nu Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) nempatkeun kolotna di kontrol. Komisi Perdagangan Federal, lembaga perlindungan konsumen Amérika Serikat, ngalaksanakeun Aturan COPPA, anu ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun ku operator situs wéb sareng jasa online pikeun ngajagaan privasi sareng kaamanan barudak online.

Upami anjeun indung atanapi wali anu sadar yén anakna parantos nyayogikeun Inpormasi Pribadi ka kami tanpa idin anjeun, anjeun kedah ngahubungi kami ngalangkungan wincik kontak anu didaptarkeun di handap supados urang tiasa ngahapus inpormasi pribadi anu diala ku budak éta. Upami urang sadar yén murangkalih sahandapeun 13 parantos nyayogikeun inpormasi pribadi ka kami, kami bakal ngahapus inpormasi sapertos kitu tina file kami.

Urang teu sadar pasar ka barudak di handapeun umur 13 taun.

Tiasa SPAM Act

CAN-SPAM Act nyaéta undang-undang anu netepkeun aturan pikeun email komérsial, netepkeun syarat pikeun pesen komérsial, masihan hak ka panarima pikeun ngeureunkeun ngirim email ka aranjeunna, sareng ngeja hukuman pikeun pelanggaran.

Urang kumpulkeun alamat surélék anjeun dina urutan ka: 

- Kirim inpormasi, ngabales patarosan, sareng / atanapi pamundut atanapi patarosan anu sanés

- Proses pesenan sareng ngirim inpormasi sareng apdet ngeunaan pesenan.

- Kirimkeun anjeun inpormasi tambahan anu aya hubunganana sareng produk sareng / atanapi jasa anjeun.

- Pasarkeun ka milis kami atanapi teraskeun ngirim email ka klien kami saatos transaksi asli lumangsung.

Kami satuju kana ieu: 

- Henteu nganggo subjek palsu atanapi nyasabkeun atanapi alamat email.

- Identipikasi pesen salaku iklan dina sababaraha cara anu wajar.

- Lebetkeun alamat fisik kantor pusat bisnis atanapi situs urang.

- Monitor jasa pamasaran email pihak katilu pikeun patuh, upami dianggo.

- Ngahargaan opt-out / unsubscribe requests gancang.

- Ngidinan pamaké pikeun unsubscribe ku ngagunakeun tumbu di handap unggal email.

Lamun iraha wae anjeun hoyong unsubscribe tina narima surelek nu bakal datang, anjeun tiasa surélék kami di remarkablecenter@remarkablecenter.com atawa turutan parentah di handap unggal surelek tur kami bakal geuwat ngaluarkeun anjeun tina milis kami. 

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih kawijakan privasi ieu iraha waé, janten punten sering-sering marios. Parobihan sareng klarifikasi bakal langsung dianggo saatos dipasang dina halaman wéb. Lamun urang nyieun parobahan material kana kawijakan ieu, kami bakal ngabéjaan ka dieu yén éta geus diropéa, ku kituna anjeun sadar informasi naon urang kumpulkeun, kumaha urang make eta, sarta dina kaayaan naon, lamun aya, urang ngagunakeun jeung / atawa nyingkab. ieu. Anjeun terus ngagunakeun loka sanggeus dibere beja, atawa jadi sadar, kasempetan dina kawijakan ieu, nyaéta negeskeun anjeun nu geus maca jeung ngarti kawijakan ieu, satuju kana eta, jeung satuju kabeungkeut ku eta.

 

Patarosan jeung inpo kontak

 

Upami anjeun hoyong: ngaksés, ngabenerkeun, ngarobih atanapi ngahapus inpormasi pribadi anu kami gaduh ngeunaan anjeun, ngadaptar keluhan, atanapi ngan saukur hoyong inpormasi langkung seueur mangga ngahubungi kami di remarkablecenter@remarkablecenter.com atanapi ku mail di: PO BOX 934848 MARGATE FLORIDA 33093