Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang

Kabéh pesenan téh diolah & dikirimkeun mana antara 1-3 poé gawé anjeun nempatkeun pesenan maké DHL, UPS, atawa FedEX gumantung kana Anjeun lokasi jeung panggancangna jasa sadia.

 

Waktos pangiriman:

wewengkon

Waktos Pangiriman Standar

Amérika Sarikat

7-20 poé bisnis

Kanada

7-20  poé bisnis

karajaan Inggris

7-20 poé bisnis

Australia

poé bisnis 7-10

Sadayana Nagara Anu sanés

poé bisnis 7-20

Prosés pengiriman barang tiasa langkung lami tibatan biasana kusabab kabijakan pangiriman lokal salami periode wabah coronavirus.

Mangga antosan. Hatur nuhun kana pamahaman anjeun.

Sadaya pesenan dikirimkeun nganggo nomer pelacak supados anjeun tiasa ngalacak sadaya léngkah pesenan anjeun. Bungkusan tiasa disanghareupan telat di luar kontrol urang sapertos adat, telat pos atanapi liburan