FAQ

Dimana anjeun ngintunkeun?
Urang ngilikan ti gudang & pabrik partnered kami lokasina di AS & Cina. Janten, punten ngarepkeun barang-barang anjeun dikirim nyalira (upami anjeun mesen langkung ti hiji barang) sabab pabrik-pabrik anu béda-béda ngahususkeun kana daérah manufaktur anu béda.
Sabaraha lami kanggo barang kuring dugi?
Mangga tingali kaca kawijakan pengiriman barang urang
Naha pengiriman barang leres pisan GRATIS?
Leres, pengiriman barang gratis di sakuliah dunya
Dimana lokasina perusahaan anjeun?
Simkuring boga kantor di nagara geulis: Australia; gudang suplai di AS; Kontak vendor kualitas luhur di Cina
Mata uang mana anu kuring bakal ditagihkeun?
Urang ngolah sagala pesenan dina USD. Nalika eusi karanjang ditampilkeun dina sababaraha mata uang, anjeun bakal mayar nganggo USD dina kurs anu paling ayeuna.
Naha kuring bakal nampi nomer konfirmasi nalika kuring nempatkeun pesenan?
Leres, sadaya palanggan bakal nampi nomer pesenan saatos nempatkeun pesenan. Punten wartosan kami upami anjeun henteu nampi dina 24 jam.
Saha anu kuring tiasa ngahubungi upami kuring gaduh masalah sareng pesenan kuring?
Sadaya patarosan tiasa diteruskeun ka 
Kumaha carana kuring mayar?
Kami nampi sadaya Kartu Kredit Utama: Visa, Mastercard sareng Paypal
Naha Checkout dina situs ieu aman sareng aman?
Anjeun tiasa leres-leres yakin yén sadaya pameseran di dieu aman sareng aman.
Upami kuring ngalebetkeun alamat email kuring, naha anjeun bakal ngajual inpormasi kuring?
Kami henteu ngajual inpormasi palanggan. Surélék sacara ketat pikeun nurutan sareng ngirim buletin promosi sareng kupon kami pikeun diskon.
Dupi abdi (palanggan) kedah mayar bea cukai?
Kanggo sabagéan ageung nagara, anjeun henteu kedah mayar adat, tapi gumantung dimana anjeun ayana sareng upami anjeun mesen langkung ti 1 sapotong.